Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vergadering


   Sfeervolle vergaderlocatie in de bosrijke omgeving van Epe (per 01-01-2012)

Algemeen
Kleinschalig vergaderarrangement of cursusarangement voor maximaal 9 personen (inclusief de cursusleider) in een goed geoutilleerde presentatieruimte. Beamer, whiteboard, video (VHS en DV), audio (surround), computers, printer, internet en fax zijn aanwezig. Vergaderen of presenteren en ontspannen gaan hier hand in hand, waardoor u maximaal rendement uit uw vergadering of presentatie haalt. Er is ook maar één gezelschap tegelijk aanwezig, zodat u hier 'ongestoord'  kunt vergaderen en ontspannen.

Ligging
Gelegen in een zeer rustgevende, mooie, bosrijke omgeving welke ook uitnodigt tot het halen van 'een frisse neus' of het maken van een fijne boswandeling in de gezonde boslucht.

Parkeren
Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijzen
De prijs voor de huur van de ruimte is slechts 70,00 € (Excl BTW) per dagdeel en is dus niet afhankelijk van het aantal personen. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Extra mogelijkheden
Na een intensieve vergadering of presentatie kunt u ontspannen in onze buitensauna of jacuzzi tegen een meerprijs van 17,50 € per persoon (incl. handdoeken). Lunch of diner is tegen betaling mogelijk. Bij mooi weer kan de lunch of het diner op de veranda worden geconsumeerd. Tevens is dit arrangement uit te breiden met een overnachting in de tweepersoonskamer van de luxe B & B voor 75,00 € (incl. ontbijt). Hiervoor is één kamer beschikbaar.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu